Disclaimer / Gebruikersvoorwaarden


Artikel 1. Toepasselijkheid

Stoffenhuisanja B.V

Zeugstraat 40

2801 JC Gouda

info@stoffenhuisanja.nl

Email.info@stoffenhuisanja.nl

Artikel 2. Akkoordverklaring

Indien u deze Gebruiksvoorwaarden niet of niet in zijn totaliteit wenst te aanvaarden, bent u niet gerechtigd Stoffenhuis Anja te bezoeken en gebruik te maken van deze website. Indien u gebruik maakt van Stoffenhuis Anja geeft u daarmee aan onderhavige Gebruiksvoorwaarden te aanvaarden.Stoffenhuis Anja is echter te allen tijde gerechtigd u de toegang tot Stoffenhuis Anja te ontzeggen.

Artikel 3.Wijziging

Stoffenhuis Anja is te allen tijde gerechtigd de informatie op Stoffenhuis Anja en deze Gebruiksvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden te wijzigen. Stoffenhuis Anja adviseert u Stoffenhuis Anja en de Gebruiksvoorwaarden en de Algemene Gebruiksvoorwaarden regelmatig te raadplegen.

Artikel 4. Doel Stoffenhuis Anja

Stoffenhuis Anja beoogt de bezoeker informatie te verstrekken over beveiligingsproducten in de breedste zin des woords. Op de door Stoffenhuis Anja aangeboden producten zijn de voorwaarden van Stoffenhuis Anja van toepassing. Op de producten en diensten die in de shop (mede) door partners van Stoffenhuis Anja worden aangeboden zijn de Voorwaarden van de desbetreffende partner meestal aanvullend van toepassing (lees hiervoor de Algemene Voorwaarden van Stoffenhuis Anja). Bij de bestelling van gecombineerde pakketten via Stoffenhuis Anja zijn de voorwaarden van Stoffenhuis Anja respectievelijk van haar partners gecombineerd van toepassing, naar gelang het door Stoffenhuis Anja of haar partner geleverde deel van het pakket. Stoffenhuis Anja streeft naar een juiste informatievoorziening, maar garandeert niet dat de geboden informatie correct of altijd actueel is. Hoewel Stoffenhuis Anja de informatie op Stoffenhuis Anja met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo nauwkeurig, actueel en volledig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.

Artikel 5. Hyperlinks